Het Floreraar?! bordspel:

Het floreraar?! bordspel is ontwikkeld om aanstaande/beginnende leraren met elkaar in gesprek te laten gaan over het thema veerkracht. Door middel van vragen en opdrachtkaartjes verkennen ze hun eigen veerkracht en horen hoe anderen met bepaalde situaties omgaan.

Een exemplaar van dit bordspel kan aangevraagd worden via het contactformulier op de homepage. Het bordspel is gratis, en kan verstuurd worden naar een postadres.

#Floreraar padlet:

Op deze padlet worden ideeën verzameld voor aanvullende leeractiviteiten en literatuur gerelateerd
aan het werken aan veerkracht. Lerarenopleiders kunnen zelf ideeën toevoegen om met andere te
delen. Deze padlet is openbaar toegankelijk via deze link: https://padlet.com/floreraar/obvgo6txbaiilsyn

Escaperoom Werken aan veerkracht:

De Escaperoom Werken aan veerkracht is geschikt voor zowel leraren in opleiding, werkende leraren en lerarenopleiders. De escaperoom-krant kan aangevraagd worden via het contactformulier op de homepage.

Pubquiz over het bevorderen van veerkracht van (aanstaande) leraren

Met de pubquiz Het bevorderen van veerkracht van (aanstaande) leraren worden een aantal belangrijke veerkracht gerelateerde thema’s (wat is veerkracht, ondersteunende netwerken, welbevinden, professionele ontwikkeling en emoties) op ludieke wijze geïntroduceerd en wordt onderstreept hoe belangrijk veerkracht is voor het leraarsberoep. De pubquiz kan aangevraagd worden via het contactformulier op de homepage.